Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 5 Eylül 2026 Cumartesi günü 00.00 ile 06.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında Eyyübiye ve Haliliye'de 20 mahalleye su verilemeyecek.
Eyyübiye’de; Akabe, Akşemsettin, 15 Temmuz, Direkli, Haleplibahçe, Mance, Buhara, Dedeosman, Yakubiye, Topdağı, Şıhmaksut, Eyyübiye, Tepe ve Hızmalı mahallelerinde kesinti yaşanacak.
Haliliye’de ise Atatürk, Karakoyunlu, Şehitlik, Yeni Mahalle, Muradiye ve Hacıbayram mahalleleri kesintiden etkilenecek.
ŞUSKİ’nin açıklaması şu şekilde:
“Ana isale hattında gerçekleştirilecek bağlantı çalışması nedeniyle Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacaktır.
Bu kapsamda 05 Eylül 2026 (Cumartesi) tarihinde 00.00–06.00 saatleri arasında;
Eyyübiye ilçesi: Akabe, Akşemsettin, 15 Temmuz, Direkli, Haleplibahçe, Mance, Buhara, Dedeosman, Yakubiye, Topdağı, Şıhmaksut, Eyyübiye, Tepe ve Hızmalı mahalleleri,
Haliliye ilçesi: Atatürk, Karakoyunlu, Şehitlik, Yeni Mahalle, Muradiye ve Hacıbayram mahallelerinde su kesintisi yaşanacaktır.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun şebekeye yeniden verilmesiyle birlikte, yüksek kotlarda ve şebekenin uç noktalarında suyun normale dönmesi gecikebilecektir.
Vatandaşlarımızın kesinti süresince gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur.”
Kaynak: HEDİBE AK


0 Yorum